FORSIDEN          FOTOS FRA TUREN

Christiansø

Verona

Madsebakke helleristninger

Allinge

Hammershus

Jons kapel

Helligdomsklipperne
 

 

 

  BORNHOLM

Gudhjem

 

 

Østerlars rundkirke

 

Svaneke

Joboland

Årsdale mølle

Ekkodalen

Rønne

 

Åkirkeby - Naturbornholm

Dueodde

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

REJSEN TIL BORNHOLM OG HJEM IGEN

Katamaranen Villum Clausen

 

Rejsen synes mange var sjov og lang

Togturen var noget af det bedste, vi var så meget sammen alle sammen, og vi fik spist noget slik. Vi havde det rigtig hyggeligt. Man glemte faktisk tiden, fordi man er samlet og sidder og hygger sammen.

 

På rundvisning i togets førerhus

I toget fra Kolding til Kbh. fik vi lov til at komme ud i førerhuset. Dem der var med derinde sagde at det var rigtig spændende. Toget kørte 160 km/t.

Strøgturen i København

På Strøget ville vi gerne ha' haft mere tid. Det var sjovt at shoppe, men 45 min. er for lidt tid. Vi måtte gå rundt på egen hånd og kigge. Vi mødtes igen ved Storkespringvandet. Rune købte et par flotte cowboybukser, og mange af pigerne var i H&M.

 

Tivoli i København

Tivoli var godt, men lidt træls at mange af tingene først åbnede kl. 14, når vi skulle videre kl. 15. Vi var i Tivoli rigtig længe, men tiden gik alt for hurtigt. Det var sjovt, at Nicolais storesøster kunne nå at være med. Det var også sjovt bare at gå rundt og nyde

atmosfæren. Især Dæmonen var sjov. Der var masser af slikbutikker og mange sjove ting, man desværre skulle bruge penge til, også fordi man kunne vinde noget igen. Der var også en slags tekopper, Rutschebanen, veteranbilerne, karruseller, mini pariserhjul og Valhalla. 

 

På katamaranen bliver man nemt søsyg

Og det er ikke særlig sjovt. Men selve skibet var rigtig flot og virkelig luksus og havde en god kiosk, det var bedre end skibet på vej hjem. Det lugtede af fisk, og det var besværligt med bagagen med alle de trapper.

   

Hanne Thoms, DK 6070 Christiansfeld, © Copyright 2005